6 april: HKV/Ons Eibernest 1 - Achilles 1: EEN OVERZICHT!

Aankomende zaterdag is het zover: dan speelt onze selectie voor lijfsbehoud in de Overgangsklasse. Een belangrijke wedstrijd waar onze selectie alle steun bij kan gebruiken! Zaterdag moet dus alles kloppen: op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Er zijn de afgelopen dagen al véél berichten gepost op social media en website, maar bij deze een overzicht met álle informatie. Het begint in ieder geval voor iedereen met om 11.40 verzamelen voor het Pomonaplein, lees verder voor de overige info wat betreft dresscode, programma en huisregels bij Fortuna.

 

VOORAF

Allereerst, denk aan de dresscode van Vakkie A: zwart-wit met een vleugje groen uiteraard! Trek je supportersshirt uit de gast, haal je toeters en bellen van zolder, zet de trommels klaar, teken zwart-wit-groene vlaggetjes op je wangen en smeer de keel goed zodat je optimaal kunt schreeuwen én zingen: EEN SUPERLEEUW ZAL ALTIJD BLIJVEN ZINGEN!

PS: Eigen confetti mag je lekker thuis laten, dat hebben onze helden van Vakkie A allemaal geregeld!

 

PROGRAMMA

  • 11.00 uur: selectiespelers verzamelen op het veld
  • 11.40 uur: alle supporters verzamelen voor het Pomonaplein (met of zonder eigen vervoer!)
  • 11.50 uur: vertrek en uitzwaaimoment selectiespelers
  • 12.00 - 12.15 uur: vertrek supporters naar Fortuna-hal (Schoemakerstraat 340, 2629 HP te Delft).
  • 12.30 uur: sporthal beschikbaar voor spelers en supporters
  • 13.30 uur: start wedstrijd HKV/Ons Eibernest - HKV/Achilles

We verzamelen graag met álle supporters voor het veld, zodat we gezamenlijk de selectie kunnen uitzwaaien en succes wensen. Ga je zaterdag met de auto richting Delft en heb je een plekje over? Kom dan ook naar het veld, zodat je wellicht nog een andere Achilliaan blij kunt maken en we met zoveel mogelijk Achillianen in Delft vertegenwoordigd zijn!

 

DE WEDSTRIJD

  • Entree voor de wedstrijd van HKV Achilles is gratis.
  • De juryvoorzitter is aangewezen door het KNKV en Fortuna levert bezetting voor de schotklok en de tijdwaarneming.
  • De wedstrijd eindigt met een winnaar. Bij gelijkspel volgt een verlenging (2 x 5 minuten zuivere speeltijd), met evt. een ‘golden goal’-verlenging. Als er dan nog steeds geen winnaar is, moeten de ploegen strafworpen nemen.
 

HUISREGELS & EXTRA INFO FORTUNA

  • De kantine is om 12:00u open.
  • Fortuna accepteert geen contant geld. Betalen (voor munten) is enkel mogelijk met de PIN.
  • De zaal is om 12:30u open. Tussen 12:30u en 13:30u is er gelegenheid om vlaggen, etc. op te hangen. Trappen zijn beschikbaar. Bevestigingsmiddelen (tape, touw, tie-wraps) dienen we zelf mee te brengen. Na afloop moeten we de versieringen zorgvuldig verwijderen. Nb. De hal is al wel rood/wit versierd (voor de wedstrijden later die dag). Ga zorgvuldig met de clubkleuren van elkaar om…
  • Achilles krijgt een helft van de zaal toegewezen. Waarschijnlijk de helft vanaf de middenlijn tot de achterzijde.
  • Wat betreft sfeeracties: geen confetti! Vakkie A heeft de verantwoordelijk het wat betreft versiering en streamers op zich genomen, je hoeft hier dus zelf niets voor mee te nemen! Achilles is overigens óók zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de ingezette sfeerartikelen. Bezems zijn beschikbaar. Je mag (moet!) natuurlijk wel zoveel mogelijk toeters, bellen en andere lawaaimakers meenemen!
  • Alcohol en glaswerk is niet toegestaan in de hal.


Een beladen wedstrijd waar veel spanning op staat. Dat betekent ook dat we tegenslagen zullen moeten incasseren. Ga daar goed mee om en blijf de ploeg steunen, want zoals we ook tegen Oranje Wit hebben gezien… de wedstrijd is pas gespeeld als de scheidsrechter voor de laatste keer op het fluitje heeft geblazen.

Datum 05-04-2019 22:28