Tonia Willemsen-van Rijnsbergen overleden * 16 januari 1931 - † 5 december 2015

Helaas is op 5 december j.l. Tonia Willemsen op 84 jarige leeftijd overleden. Tonia had een groen-wit Readyhart. Ze heeft in haar leven veel betekend voor de Korfbalvereniging. Samen met haar inmiddels overleden man, Wim Willemsen, hebben ze zich voor 100% ingezet voor de club. Hun betrokkenheid was legendarisch. Het bestuur wenst namens de gehele vereniging de familie veel sterkte en kracht toe in deze zware tijd. Lees verder voor het In Memoriam.

In Memoriam Tonia Willemsen-van Rijnsbergen

Helaas is op 5 december j.l. Tonia Willemsen op 84 jarige leeftijd overleden.
Tonia had een groen-wit Readyhart. Ze heeft in haar leven veel betekend voor de Korfbalvereniging. Samen met haar inmiddels overleden man, Wim Willemsen, hebben ze zich voor 100% ingezet voor de club. Hun betrokkenheid was legendarisch.
Evenals de tomaten- en kippensoep, die door iedereen met smaak werd gegeten.
Ook de ballen gehakt waren niet te versmaden. Tonia heeft nog gekookt tijdens een Readykamp. Ze was een trouwe supporter bij Ready 1 en bij wedstrijden waar haar kinderen en later de kleinkinderen speelden. Je kon haar later in de middag genietend een rood wijntje zien drinken en ‘n sigaretje zien roken en ze genoot dan van de gesprekken en mensen om haar heen. Ze was zeer belangstellend en vergat niets.
De sinterklaastijd was extra druk, want ze hielp mee met pakken naaien en de catering.
Toen Ready begon met de Sinterklaasakties konden er mensen bij haar thuis geschminkt en verkleed worden. Iedereen werd gastvrij ontvangen en verwend met lekkere hapjes.
Het is daarom ook treffend dat ze exact op 5 december haar rust heeft gevonden.
Kort daarvoor heeft de Sint haar nog verrast met een bezoekje. Wetend dat iedereen het Sinterkaasfeest gevierd had kon ze met een gerust hart haar ogen sluiten.
Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Tonia in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Ockenburghstraat 29, Den Haag, op woe. 9 december van 18.30 uur tot 19.15 uur. De crematieplechtigheid zal plaatsvinden in de grote aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghlaan 21 te Den Haag op vrijdag 11 december om 17.15 uur.
Tonia zal door velen gemist worden. Moge ze rusten in vrede.

Kaart%20Tonia%20Willemsen2.png

Datum 07-12-2015 19:30