You've got mail: jouw beurt als reserve, scheids of bardienst

Misschien heb je het al gezien: sinds deze week hebben een nieuw systeem dat alle roosters voor o.a. reserves, scheidsrechters en bardiensten automatiseert. Het systeem is de koppeling tussen Sportlink (onze ledenadministratie)/de KNKV-app met onze website. Het zorgt dat opstellingen, programma, uitslagen en alle 'diensten' (kantine-, scheids-, jurytafel-, vervoers- en reserve) op de website zichtbaar zijn én dat de ingedeelde (ouders van) leden op de hoogte gesteld worden. Is er een dienst of beurt voor jou ingedeeld? Dan krijg je daar een mailtje van! Lees gauw verder voor een toelichting én wat het voor jou betekent.

Sportclubvrijwilligersmanagement

Het nieuwe systeem heet Sportclubvrijwilligersmanagement en is de schakel tussen Sportlink (onze ledenadministratie) en de website. Voor de Commissie Wedstrijdzaken en de Kantine Commissie een geschenk uit de hemel, want het maakt onze werkzaamheden een heel stuk makkelijker en voor de leden een stuk beter, want alle opstellingen worden direct zichtbaar op de website en daarnaast word je per mail geïnformeerd. Het levende voorbeeld vind je op onze website. Zie de volgende links voor o.a. de opstellingen, wedstrijdprogramma en kantinediensten.

 Het systeem is voor Achilles de ideale opvolger van Antilopen, het gratis systeem dat in voorgaande jaren door de gelijknamige korfbalvereniging kosteloos werd aangeboden. Helaas is Antilopen gestopt met de service. 

Mailservice

De extra service is dat je nu per mail op de hoogte gehouden wordt van deze aanwijzingen. Alle opgaves van reserves, scheidsrechters, bardiensten, juryleden, rijdiensten gepusht naar het e-mailadres dat in Sportlink bekend is. Deze mails worden verstuurd zodra de opgave door het secretariaat of KC is ingevoerd (4.00 uur ’s nachts in je mailbox). Ook ontvang je een aantal dagen voor de daadwerkelijke opgave nog een herinnering. Voor zover mogelijk stuurt het systeem de mail naar het e-mailadres van het (jeugd)lid en tevens ook naar de ouders/verzorgers. Het is dus ook belangrijk dat de juiste gegevens in Sportlink zijn opgenomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met ledenadministratie@hkvachilles.nl.

Soms wordt een dienst aan een team wordt gekoppeld. In dat geval worden alle spelers (+ ouders/verzorgers) gemaild. Stem dan binnen het team (groepsapp/ouderapp o.i.d.) af wie de dienst waarneemt.

Speciaal voor de wedstrijdklasseteams uit de senioren een extra belangrijke noot

Voor elke wedstrijd waarvoor een bondsscheidsrechter noodzakelijk is, wordt een wedstrijdteam als reserve opgesteld. Mocht er geen bondsscheidsrechter zich inschrijven op deze wedstrijd, geldt het verzoek aan het opgestelde team deze wedstrijd te leiden. Deze gefloten wedstrijden tellen uiteraard mee in het verplicht aantal te fluiten wedstrijden per team, namelijk 14 per seizoen. Per wedstrijd die minder door gefloten wordt er een bedrag van 30 euro bij het team verhaald conform besluit JAV juni jl.

Voor vragen kan je terecht bij wedstrijdzaken@hkvachilles.nl.

Commissie Wedstrijdzaken

Datum 21-10-2023 10:00