Grote Clubactie Update: een tussenstand!

Eind september is de Grote Clubactie gestart en we gaan als een speer. Er zijn online nu al 560 loten verkocht, dat belooft een mooie opbrengst! Waar sparen we voor, willen jullie vast wel weten? Vorig jaar hebben we samen onze multikorf bij elkaar verdiend, ook dit jaar schaffen we graag iets gaafs aan voor de alle kinderen. Wat dat wordt? Daar zijn we nog druk mee bezig... We houden je op de hoogte! Per verkocht lot van 3 euro, ontvangt Achilles €2,40. Een lotenboekje inleveren kan tot 3 november, de onlineverkoop loopt tot 13 november. Overtreffen we het aantal verkochte loten van afgelopen jaar (1106)? Lees verder voor tips voor jullie voor de (online) verkoop:

  • Laat aan iedereen (online) weten dat jij loten verkoopt. Hoe meer mensen weten dat jij meedoet aan de Grote Clubactie, hoe meer je verkoopt.
  • Zet al je eigen social media kanalen in om mensen te laten weten dat je meedoet. Zo maak je je bereik nog groter.
  • Deel je verkooplink via WhatsApp met je familie. Heb je nog geen WhatsApp? Vraag aan je ouders of ze jouw verkooppagina willen delen.
  • Gebruik bij Instagram en Facebook hashtags (#), zoals #groteclubactie #Achilles #jouwinzetisgoudwaard
  • Maak een leuke video met je team en deel de video met de oproep om jullie te steunen via WhatsApp, E-mail, Instagram en Facebook.
  • Verkoop loten in je clubtenue, zo weten mensen meteen dat je van Achilles bent.
  • Vertel waarom jij lootjes aan het verkopen bent (je zet je in voor je club en het geld komt ten goede aan de kinderen).
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen, zoals een auto of € 100.000,-!
  • Voor de seniorenteams en wellicht ook bedrijven is er de mogelijkheid om een Superlot t.w.v. €150 te kopen. Ook hier gaat 80% naar de clubkas. Dat is € 120,- per verkocht Superlot. Daarnaast worden uit alle verkochte Superloten 1 Superlot getrokken. Is het winnende Superlot verkocht door jouw vereniging? Dan maakt de Grote Clubactie, namens de koper van jouw Superlot, € 5.000,- aan de club over. https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/hkv-achilles/210158
  • Voor meer informatie, ga naar https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/

Heb je al ingelogd op jouw eigen verkooppagina? Daar vind je jouw online lotenmeter, gewonnen badges en tussenstanden.

  • Ga via je QR-code naar je eigen verkooppagina en klik je rechtsboven op ‘mijn stand’
  • Vul hier je inlogcode in. Deze vind je terug op de persoonlijke QR-sticker op jouw verkoopboekje.
  • Na het invullen van de code ben je ingelogd op je eigen verkooppagina.

En vergeet niet, voor het bestverkopende team en bestverkopende leden zijn er leuke prijzen te verdienen! Is je boekje vol, dan kun je deze in de Grote Clubactie (GCA) doos doen (staat in de kantine) of in de bus bij Marjolein (Tomatenstraat 105) en een nieuwe aanvragen via groteclubactie@hkvachilles.nl of direct aan ons vragen als je ons ziet.

Groetjes,
Rianne en Marjolein

Lot kopen?

Wil je de club steunen en een lot kopen, maar is één van onze Achillianen nog niet bij je geweest? Via onderstaande link kun je digitaal loten kopen! Een lot kost 3 euro, hiervan gaat €2,40 (80%!) direct naar onze clubkas! 

Steun Achillies & koop hier jouw Grote Clubactieloten.

 

Datum 14-10-2023 12:00
Tags