Update Grote Clubactie: Geweldige Start!

Wat een fantastische prestatie! We zijn nog maar net begonnen met de Grote Clubactie op 21 september, en we hebben al een indrukwekkende 944 loten verkocht! Dit heeft ons een opbrengst van maar liefst € 2.265,60 opgeleverd, wat 76% van ons streefbedrag is. Een groot compliment aan alle kinderen die zo hard hun best doen om loten te verkopen. Jullie inzet is echt geweldig en we zijn super trots op jullie! De actie loopt nog tot 4 november 23:59 uur, dus er is nog genoeg tijd om nog meer loten te verkopen en ons doel te bereiken.

Met jouw persoonlijke QR-code sticker heb jij toegang tot jouw persoonlijke verkooppagina. Heb jij al een kijkje genomen? Je kan namelijk niet alleen je digitale lotenmeter bekijken maar ook gave badges winnen. Deel vanuit jouw persoonlijke verkooppagina ook meteen je verkooplink met familie en vrienden via bijvoorbeeld WhatsApp of Instagram, zo verkoop je gemakkelijk nóg meer loten.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op dinsdag 19 november, hopelijk zijn er veel winnaars onder degenen die loten hebben gekocht van Achilles spelers.
We horen graag van jullie waar het opgehaalde geld aan besteed moet worden. De huidige ideeën zijn een schommel, een klimrek of een prijzenkast. Heb jij een ander leuk idee? Laat het ons weten (groteclubactie@hkvachilles.nl)!

Voor degenen die hulp nodig hebben bij het gebruik van de verkoopkaart, bekijk dan het instructiefilmpje Zo werkt de verkoopkaart - YouTube. En voor handige tips en trucs voor het verkopen van lootjes, klik Tips & Tricks - Grote clubactie.

Laten we samen blijven knallen en ons doel bereiken.
Veel succes en bedankt voor jullie inzet!

Groetjes,
Rianne en Marjolein

Datum 01-10-2024 10:00