Achilles op jacht naar promotie: een cruciaal speelweekend voor Achilles 1 en 2

Komend weekend is het zover: Ons vlaggenschip, Achilles 1, krijgt de kans om geschiedenis te schrijven en te promoveren naar de ereklasse. Maar om dat te bereiken, moet er eerst worden afgerekend met Pernix 1 uit Leiden. De spanning stijgt, de verwachtingen zijn hoog, en we hebben jullie nodig om dit waar te maken! Na een kort maar krachtig seizoen vol bloed, zweet en tranen staat Achilles 1 nu voor de ultieme uitdaging. De spelers en coaches zijn klaar voor de confrontatie met Pernix 1. Deze wedstrijd betekent alles: promotie naar de hoogste klasse van het Nederlandse korfbal.

Achilles 1: Op naar de ereklasse!  

Nog nooit eerder kwam Achilles 1 uit in de ereklasse, wat deze kans des te specialer maakt. Dat betekent spelen tegen de allerbesten, het allerhoogste niveau bereiken, en Achilles nóg prominenter op de korfbalkaart zetten. Maar daarvoor hebben we de steun van onze fans nodig!

Beste supporters van Vakkie A, vrienden, familie, en iedereen met een Achilles-hart: we roepen jullie op om massaal naar Leiden af te reizen. Laat je stem horen, breng je enthousiasme, en zorg voor een zwart-wit-groene muur van support. Jullie steun kan net het verschil maken in deze allesbeslissende wedstrijd. Achilles 1 heeft al laten zien dat ze voor elkaar door het vuur gaan, maar met jullie aanmoediging kan niets ons tegenhouden!

Achilles 2: Ook zij kunnen promoveren!
En dat is nog niet alles! Naast Achilles 1 staat er nog een belangrijk duel op het programma. Achilles 2 neemt het namelijk op tegen Pernix 2, en ook hier staat promotie op het spel. Bij winst promoveren zij naar de reserve hoofdklasse, mits Refleks 2 punten laat liggen in de wedstrijd tegen Excelsior. Ook zij kunnen jullie steun goed gebruiken. Samen gaan we ervoor zorgen dat zowel Achilles 1 als Achilles 2 de stap omhoog maken.

Wanneer en waar?
De wedstrijden vinden helaas niet thuis, maar bij Pernix plaats aan het Joop Vervoornpad 7 te Leiden. Volgens Google Maps 33 minuten karren.
Programma:
14.00 uur Pernix 2 - Achilles 2
15:30 uur Pernix 1 – Achilles 1

Dit wordt een weekend om nooit te vergeten. Laten we samen geschiedenis schrijven!

 

achilles-vrije-bal.jpeg

 

Datum 01-10-2024 21:33