Achilles organiseert kampioenenbal: een avond vol kampioenen, vreugde en promoties

Het is tijd voor een groot feest bij Achilles, want het kampioenenbal staat voor de deur! Afgelopen weekend leverde een ware zegetocht op voor de vereniging, met maar liefst vijf teams die het kampioenschap wisten te behalen. De sfeer zit er al goed in, maar dit weekend gaat de festiviteit naar een nog hoger niveau. Na een seizoen vol inzet en strijd, kunnen we samen vieren dat Achilles zijn stempel heeft gedrukt op de najaarcompetitie veld. Daarnaast mogen we ook vieren dat Achilles 5, D1, D3 en de F1 afgelopen weekend kampioen zijn geworden. Deze geweldige prestaties maken de feestvreugde compleet. Al deze teams zullen op het kampioenenbal gehuldigd worden, met een speciale ceremonie in de kantine na afloop van de wedstrijden.

Het absolute hoogtepunt van het afgelopen weekend was het kampioenschap van het eerste team, dat hiermee een welverdiende promotie naar de Ereklasse heeft behaald. Achilles 1 heeft laten zien dat het thuishoort op het hoogste niveau en kan dit weekend zonder druk vrijuit spelen tegen Refleks 1. De wedstrijd start om 15.30 uur en het belooft een prachtige afsluiting van een topseizoen te worden.

Het tweede team heeft nog een spannend duel voor de boeg. Zij spelen om 14.00 uur tegen Refleks 2, en met een gelijkspel of winst kunnen ook zij kampioen worden en promoveren naar de reserve hoofdklasse. Alle ogen zullen gericht zijn op dit belangrijke moment, en de steun van het publiek kan het verschil maken!

Het kampioenenbal is de afsluiter van de najaarscompetitie waar we alle prestaties samen gaan vieren. De muziek gaat aan, de drankjes zullen vloeien en de sfeer bruisend zal zijn. Dit is dé kans om onze kampioenen in het zonnetje te zetten, samen te proosten op de successen van alle teams (niet alleen de kampioenschappen) te eren voor al het harde werk dat is geleverd dit seizoen. Tot zaterdag!!

Het Bestuur

Datum 09-10-2024 09:45