Doe mee aan de Kinderkledingruil in de Vruchtenbuurt op zondag 20 oktober!

Ben je op zoek naar een duurzame manier om je kinderkledingkast op te frissen? Kom dan naar de gezellige Kinderkledingruil in de Vruchtenbuurt! Twee keer per jaar – in het voorjaar en najaar – organiseren we dit evenement waar buurtbewoners op een leuke en verantwoorde manier kinderkleding kunnen ruilen. Met meer dan 50 enthousiaste deelnemers per editie, is er altijd een ruim aanbod aan mooie kledingstukken in allerlei maten en stijlen. Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Lever een aantal kledingstukken dat je wilt ruilen in en kies vervolgens hetzelfde aantal kledingstukken uit om mee naar huis te nemen. Zo geef je kleding die je kinderen niet meer passen een tweede leven, en ga je zelf naar huis met “nieuwe” kledingstukken waar jouw kinderen weer een tijd plezier van hebben. Geen verspilling, geen kosten, maar alleen duurzame gezelligheid!

Meedoen?
Wil je meedoen aan de actie op zondag 20 oktober (van 11:00-12:30)? Meld je dan snel aan via ac@wijkberaad-vruchtenbuurt.nl en ontvang alle praktische informatie over het inleveren van kleding en de ruildag zelf. We kijken ernaar uit om je te zien!

Commissie Accommodatie voor het Wijkberaad 

7f957f79-afaa-47f6-89bb-e697bb68c4eb.jpeg

 

 

Datum 09-10-2024 09:39