Een nieuwe stap naar rust en veiligheid

Het afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest voor onze geliefde Achilliaan en erelid Harald. Allereerst vanwege de koninklijke onderscheiding die hij ontving uit handen van onze burgemeester, Jan van Zanen. Daarnaast vierden we zijn 60e verjaardag, de hoeveelheid kaarten en andere felicitaties was overweldigend. Het werd uiteraard gevierd met een prachtig Achilles-tintje. Hij ontving een ‘Limited Edition’ van de Leeuwenkrabbels, waarin verschillende Achilles-vrienden mooie herinneringen ophaalden en hem geluk wensten met deze mijlpaal. Twee keer een prachtig eerbetoon.

Dat Harald ook een moeilijke tijd achter de rug heeft, is inmiddels bekend. Het afgelopen jaar was zwaar, doordat hij steeds minder grip kreeg op het leven van alledag. Dit heeft ertoe geleid dat hij is verhuisd naar verpleeghuis Mariahoeve Florence (Den Haag). Enerzijds verdrietig, maar anderzijds is het een nieuwe stap naar rust en veiligheid. Met zijn eeuwige positiviteit kijkt Harald vol vertrouwen naar de toekomst.

Zijn nieuwe adres, voor wie een kaartje wil sturen is:

Verpleeghuis Mariahoeve


Afd. 2, kamer 20.74


Hofzichtlaan 115


2594 XZ Den Haag

 

Wij leven mee met Harald en zijn familie in deze nieuwe fase van hun leven en wensen hen alle liefde en kracht toe in deze tijd.

Het bestuur

Datum 12-10-2024 08:00