Wedstrijdverslagen: Achilles 7 sluit het veldseizoen af; op naar de zaal!

Met aankomende week alweer de Haagse korfbaldagen in het vooruitzicht, waarmee het zaalseizoen wordt ingeleid, mocht Achilles 7 nog een (inhaal) wedstrijd op het veld afwerken. Gezien het verslag was de wedstrijd er 1 om te vergeten;). Achilles 7 droop met 17-3 af....

  • Niemand kan alle wedstrijden kijken, maar met de verslagen houden we elkaar toch een beetje op de hoogte.
  • Ook een wedstrijdverslag geschreven? Mail deze dan voor maandagochtend 12:00 uur naar website@hkvachilles.nl.
  • Alle uitslagen en standen staan ook op onze website, deze vind je hier: Uitslagen en Standen.

 

Twist 6 - Achilles 7

Daar stonden we dan, zaterdagochtend op het veld van Twist om een inhaalwedstrijd te spelen. Veel te vroeg maar de invalcaptain dacht dat het is veel verder rijden is naar Vlaardingen dus laten we op tijd vertrekken, niemand die erop tegen was in de app dus we waren er lekker op tijd bij!
Toen kwam de selectie aanlopen van Twist want ja zo zagen ze er wel een beetje uit...trainingspakken aan, strakke haren,coaches, verzorgers, een dikke speaker met microfoon. Ja je gelooft het niet, ik zal je zeggen wij ook niet maar niets was minder waar. Sterker nog...ze gingen zelfs de kleedkamer in om de o zo belangrijke wedstrijd te bespreken, snap ik ook wel als je ons team ziet en al helemaal de stand in het klassement dan zou ik ook maar het zekere voor onzekere nemen je weet maar nooit met ons team habbekrats waar we toe in staat zijn.
Dan heb ik het nog niet gehad over de scheids...nadat met mij de spelers nageken zijn in de app , met lief lachen en beetje bluffen kom je een eind, werd mij nog gevraagd of ik "mijn"spelers erop wil attenderen dat alles afgeplakt moet zijn of af moet zijn met name de festivalbandjes, heb aan Roelie gevraagd of ze die even af wil doen.. oké meneer doen we!
Nou na dit gekke gedoe ging de wedstrijd van start, opzich ging het tot de rust niet heel slecht bij ons...maar daarna... laten we dat maar vergeten behalve de mooie goal van recreantinvaller Sjoerd!!
Sjoerd, Manon en Shirley, bedankt voor het invallen en het tekenen van de onzichtbare adoptiepapieren!

Tot in de zaal!
Einde.

Liefs Linda

Datum 21-10-2024 12:00
Tags