Update Grote Clubactie: Doel behaald... En meer!

Wow, wow, wow, er zijn al 1289 loten verkocht, wat betekent dat we ons doel (1250 loten en daarmee €3000 voor Achilles) al hebben overtroffen! De verkoop gaat door tot en met 4 november, dus er is nog steeds tijd om meer loten te verkopen en onze vereniging nog verder te ondersteunen. Belangrijk om te weten: Heb je een verkoopboekje in plaats van de verkoopkaart gebruikt, lever die dan voor 29 oktober in zodat we de verkochte lootjes kunnen invoeren. De boekjes kun je inleveren in de GCA doos die in de kantine staat of bij Marjolein Kraak-Loo (Tomatenstraat 105 Den Haag).

Het doel van de Grote Clubactie dit jaar is het financieren van een nieuw speeltoestel op het Achilles veld. Met jullie hulp zijn we goed op weg om dit te realiseren!
Prijzen:

Voor de 10 best verkopende leden en 2 best verkopende teams zijn er leuke prijzen te winnen.
Ook voor degenen die loten kopen, zijn er grote prijzen te winnen, het prijzenpakket bestaat uit 550.000 prijzen met een totale waarde van ruim 4 miljoen euro. De winkans is 1 op 9! (Meer info: (https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag)

De uitreiking voor de beste verkopers wordt bekend gemaakt zodra het programma voor de zaalcompetitie bekend is. De trekking van de GCA is op dinsdag 19 november en vanaf woensdag 20 november kun je checken of er een prijs is gevallen op jouw lootje.

Bedankt voor jullie fantastische inzet, samen bereiken we geweldige dingen voor Achilles!

Groetjes,
Rianne en Marjolein

Datum 21-10-2024 13:26