Joke; bedankt!

Ogenschijnlijk "stille" vrijwilligers, we hebben er gelukkig heel wat rondlopen bij Achilles. En vaak zonder dat we het merken, zijn dit juist de mensen waar een club op gebouwd is. Want zonder (stille) vrijwilligers kan onze vereniging niet draaien. Veel van ons hebben ieder weekend indirect weer te maken met zo'n "stille" vrijwilliger. De niet gesponsorde shirtjes waar nog vele teams in spelen, komen namelijk bij Joke Knoppert vandaan. Al ruim 20 jaar regelt zij namens en vóór Achilles de voorraad en levering van shirtjes die besteld worden bij FraMe. 20 jaar, da's niet niks! En altijd met veel liefde voor de club gedaan..

Na 20 jaar heeft Joke aangegeven het stokje over te willen dragen aan een ander. En na zo'n tijd kan ik mij wel voorstellen dat het wel even goed zo is voor Joke.

Joke, namens de gehele vereniging wil ik jou van harte bedanken voor deze jarenlange inspanning voor onze mooie club. Zoals gezegd; vrijwilligers zorgen er voor dat een sportvereniging blijft draaien. Met jouw jarenlange bereidheid en inspanning toon jij nog maar eens aan hoe belangrijk dat is.

Namens het bestuur en de gehele vereniging,

Bart Kasten

PS: info over een nieuw shirtadres volgt zeer spoedig.

Datum 28-03-2016 23:34