AC Nieuws: Kerstdiner 2017 [link naar de foto's toegevoegd]

Ho ho ho! Net nu de Sint een bezoekje heeft gebracht aan de kinderen van Achilles, is het al weer tijd voor de volgende activiteit! En laat dat nu net het altijd gezellige en drukke kerstdiner zijn! Naast een heerlijke 5-sterren maaltijd, worden jullie uiteraard voorzien van een heleboel gezelligheid. Jullie zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar wanneer jullie verwacht worden in de Vlonder? Het diner vindt plaats in de kerstvakantie en wel op donderdagavond 28 december. Lees gauw verder hoe laat jij welkom bent en hoe je je aanmeldt voor dit heerlijke kerstdiner! UPDATE: foto's in het fotoalbum toegevoegd

Uiteraard hebben wij weer twee rondes, één voor de jongste kinderen van Achilles en later op de avond voor de oudste kinderen. De kinderen van de kangoeroes, F en E zijn op donderdag 28 december welkom van 16.30 tot 18.30 voor een heerlijk buffet. De D tot en met de A zijn vanaf 19.30 welkom voor een heerlijk drie gangen menu.

Naast de liefde en tijd die het kerstdiner kost, kost het voor de kinderen ook wat centjes. Voor de jongste kinderen kost het diner €6,50 en voor de grootste kost het €8,50. Er is natuurlijk een heleboel plek in de Vlonder, maar wij raden jullie zeker aan om er snel bij te zijn. Vorig jaar gingen de aanmeldingen zeer snel. Het is natuurlijk het allerleukste om je met je hele team op te geven! Nemen jullie de trainers ook mee? Die zijn natuurlijk ook van harte welkom! Geven jullie je ook op tijd op?

Vanwege de inkopen en verdere voorbereidingen kan je je opgeven tot donderdag 21 december, de jongste doen dit door een mailtje te sturen naar juliabaak@hetnet.nl. De oudste doen dit door een online formulier in te vullen:

https://docs.google.com/forms/d/11dcHhWlgp7ThOWrzeaYCx4ihT5s8Wu5WUbt-SM878Gc/edit

Twijfel vooral niet om je op te geven want al je vriendjes en vriendinnetjes komen ook. We hopen jullie allemaal op de 28e te zien zodat we met zijn alle gezellig de kerst kunnen vieren!

Namens de AC,
Frank, Anne-Roos & Julia

Datum 29-12-2017 12:00
Tags