Tussenstand Spelregelbewijs

Vanaf aanstaand seizoen is het voor de senioren en junioren verplicht het spelregelbewijs te hebben gehaald. Als het goed is heeft iedereen (ook aspiranten) hier een uitnodigingsmail voor ontvangen. Zo niet, neem dan even contact op met wedstrijdzaken@hkvachilles.nl. Heb je eerder deelgenomen aan een spelregel-/scheidsrechterscursus? Dan hoef je het spelregelbewijs niet opnieuw te halen en staat jouw naam hieronder! De tussenstand van de behaalde spelregelbewijzen per team:

Achilles selectie 23/34
Achilles 4 6/13
Achilles 5 6/12
Achilles 6 10/13
Achilles 7 9/15
Achilles 8 1/9
Achilles 9 3/11
Achilles A1/A2/A3 4/28
Achilles A4 1/11

Het kan zijn dat je geen uitnodiging hebt ontvang als je in het verleden hebt deelgenomen aan een spelregelcursus/scheidsrechterscursus. Als het goed is staat je naam dan in dit rijtje:

Lars Alsem, Julia Baak, Koen Baak, Ariën Brug, Alexander Bodaan, Jarreth Chang, Leon van Dam, Nikki de Groot, Fabian van Hagen, Anne-Roos Hoekstra, Henk Kop, Marieke van Maldegem, Lianne Muller, Mathijs Oosterhuis, Frank Pot, Sem de Raad, Rick Ruis, Martijn Schaap, Wesley Smit, Alex van der Stap, Sander Suurd, Alana Verboom, Sten Verleg en Mariska van Willigen.

 

Datum 15-09-2018 09:15
Tags