Vooraankondiging namens het bestuur

Het bestuur is verheugd te melden dat Laura de Joode en Shera Desaunois bereid zijn toe te treden als leden van de Technische Commissie. Conform de statuten (artikel 16, lid 4) kan het bestuur kandidaten voordragen door middel van een publicatie in het officiële orgaan van de vereniging. Indien er binnen vier weken na publicatie geen tegenkandidatuur bij het secretariaat is ingediend, worden de voorgedragen kandidaat-leden van de Technische Commissie geacht te zijn gekozen.

Van%20het%20bestuur.PNG

Vragen, opmerkingen of tegenkandidaten kunnen per e-mail worden gestuurd naar bestuur@hkvachilles.nl. Ten minste vijf stemgerechtigde leden kunnen tegenkandidaten voordragen, waarna het bestuur verplicht is binnen zes weken een algemene vergadering te houden, waarin door middel van een verkiezing in de vacature wordt voorzien.
Het bestuur draagt hierbij Laura de Joode en Shera Desaunois voor als leden van de Technische Commissie. Indien binnen vier weken geen tegenkandidatuur is ingediend, worden zij als gekozen beschouwd.

Datum 24-09-2024 18:53
Tags